fbpx
023 561 2079 info@stukart.nl

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het ontwerp is definitief, nu moet de realisatie vorm krijgen. Wij maken een duidelijke en heldere begroting welke met u wordt besproken. Na goedkeuring van de begroting en de vaststelling van de materialen kunnen wij beginnen met de aanleg van uw tuin/project.

Ons team van vakkundig en goed opgeleide hoveniers zullen uw tuin vormgeven. Dit alles onder het scherpe oog van de ontwerper en de uitvoerder. Uw tuin nadert haar voltooiing en zal verrassend zijn, zeker als de hoveniers de beplanting gaan aanplanten. U zult de komende jaren veel tuinplezier beleven!

De tuinaanleg kan een wens voor u zijn omdat:

 • U bij uw nieuwbouwwoning een mooi ontwerp heeft laten maken en wilt graag dat wij dat voor u gaan aanleggen;
 • U voor uw bestaande tuin een nieuw plan/ontwerp heeft laten maken en wilt dat wij dat voor u gaan uitvoeren;
 • U bent nog niet bekend met alle mogelijkheden en wilt graag professionals inschakelen.

Wat de reden dan ook mag zijn, wij helpen u graag verder. Wij maken voor elk van bovenstaande mogelijkheden een vrijblijvende begroting van de kosten. Deze begroting wordt met u besproken en waar nodig aangepast aan de specifieke wensen. Als de begroting kloppend is met uw budget gaan wij graag voor u aan de slag!

De adviseur, eventueel de ontwerper en de uitvoerder nemen het gehele plan en de begroting door en wij houden u op de hoogte houden van de planning. De aanleg van uw tuin kan beginnen. Ons team van vakkundige en professionele hoveniers zullen uw tuin vormgeven in nauw overleg met uitvoerder en adviseur. Netjes, verzorgd en kwalitatief goed werk geven u het gevoel een juiste beslissing te hebben genomen. Uw tuin is aangelegd en is een hele verandering en in veel gevallen horen wij ook “verrassend”. Het aanbrengen van de beplanting is altijd iets waar wij als hoveniers en de klanten erg naar uitkijken en maakt het geheel af. Uiteindelijk is het doel dat u de komende jaren veel tuinplezier kunt beleven.

Alles onder één dak!

StukArt Tuinen heeft voor u zowel zakelijk als particulier alles m.b.t. de tuinaanleg onder één dak. Wij adviseren, ontwerpen en leggen projecten/tuinen aan. Tevens zorgen wij voor alle contacten, de planning, (eventuele) vergunningen en de administratie hiervan. Zo heeft u altijd maar één partij waarmee u contact heeft! Dit is wel zo prettig!

Waarvoor kunt u StukArt Tuinen benaderen of inschakelen:

 • Aanleg en reconstructie van particuliere- en bedrijfstuinen/terreinen.
 • Groene schoolpleinen / schoolplein inrichting.
 • Beplanting in alle soorten en maten.
 • Daktuinen (zinco en mobiroof) en dakterras.
 • Erfafscheidingen (kant en klaar haag van mobilane).
 • vijvers en waterpartijen.
 • Zwemvijvers en zwembaden (livingpool).
 • Vlonders en damwanden.
 • (terras)overkappingen en tuinhuizen.
 • verticaal groen (o.a. lifepanel & mobilane).

Mochten er specifieke vaardigheden vereist zijn dan worden die ingehuurd om samen tot een professioneel en duurzaam eindresultaat te komen.

Wij helpen u graag verder:

Grondwerk

Verharding

Vlonders

Beplanting

Zwemvijver

Daktuinen

Interesse?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. StukArt Tuinen verzorgt tuinaanleg in de regio Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en ‘t Gooi.