fbpx
023 561 2079 info@stukart.nl

Groenvoorziening

Groenvoorziening

Wij van StukArt Tuinen zijn op dit moment voor vele bedrijven (groot en klein) al partner in groen. Onze professionals denken en werken proactief met u mee. We ontzorgen u en uw organisatie dan ook volledig. We maken per bezoek een rapportage op zodat u altijd volledig op de hoogte bent van wat er is gebeurt. StukArt is er dan ook op ingesteld om alle administratieve handelingen van u over te nemen. Wel zo gemakkelijk!

 

Welke diensten biedt StukArt Tuinen?

Ontwerp, aanleg en onderhoud van:

  • Bedrijfstuinen
  • Daktuinen
  • Binnentuinen
  • Bedrijfsterreinen
  • Groene schoolpleinen

Ontwerp, inrichting en verzorging van:

  • Entreebeplanting
  • Atriumbeplanting
  • Kantoorbeplanting
  • Groene schoolpleinen
StukArt Tuinen biedt het MKB & vastgoedeigenaren/beheerders speciale op maat gemaakte onderhoudscontracten. Zo heeft u altijd de garantie dat uw terrein/bedrijfstuin er netjes en verzorgd bij staat. Klik hierboven op de knop en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
In de praktijk constateren wij dat de groenvoorziening op bedrijfsterreinen vaak een sluitpost is op de begroting, zowel op het gebied van ontwerp, aanleg als onderhoud. Terwijl dit vanuit financieel oogpunt niet nodig is. Over het algemeen is een goed ontwerp met de juiste wijze van aanleg en het regelmatige onderhoud van bedrijfstuinen in vergelijking met de particuliere tuin relatief goedkoop. Er wordt immers gebruik gemaakt van, over het algemeen, grotere oppervlaktes, verharding, gazons en/of plantgroepen. Door in een vroeg stadium te kiezen voor de juiste invulling kunnen ook de onderhoudskosten beheersbaar zijn.

Met een goed ontwerp en een goed aangelegd en onderhouden bedrijfsterrein wekt u vertrouwen en straalt u professionaliteit uit. Een eerste indruk kunt u maar één keer geven en is goud waard. StukArt Tuinen biedt u de mogelijkheid om een professionele en verzorgde indruk achter te laten.

Wij leveren een totaalconcept met de tuin als werkplek. Onze werkzaamheden lopen uiteen van ontwerp, aanleg, onderhoud van groenvoorzieningen, zowel binnen als buiten, tot deskundig advies over boomverzorging.

Ook ín een kantoor- of bedrijfspand kan en mag groen niet ontbreken. Binnenbeplanting bepaalt mede de sfeer in een werkomgeving. Beplanting geeft rust, is belangrijk voor de gezondheid, is verkoopbevorderend en heeft een positieve invloed op het werk, waardoor beplanting onmisbaar is in elke ruimte.

Onderhoud

Het is voor de uitstraling en de duurzaamheid van belang dat er met regelmaat onderhoud aan de groenvoorzieningen in en om een bedrijfspand gedaan wordt. De glazenwasser onderhoudt de ramen, de schoonmaker de kantoren, receptiebalie en de vloerbedekking, en de ICT’er de computers.

Wij, StukArt Tuinen, onderhouden de totale groenvoorziening zowel in de buitenruimte als de binnenruimte. Van de plantenbakken bij het entree, de putten in het straatwerk, tot de bomen in de beplantingsvakken, het gazon naast de kantine, de fontein in de vijver en van de plantenbakken bij de receptie tot de planten in het directiekantoor.

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren om bijvoorbeeld onderhoudsbesparende maatregelen te treffen of sfeerverhogende elementen aan te brengen. Want naast het noodzakelijke duurzame onderhoud is een kleine verandering vaak ook een wens.

De werkwijze is eenvoudig en helder. Wij maken na een bezoek aan het project een offerte waarin de jaarlijks uit te voeren werkzaamheden duidelijk worden omschreven samen met de frequentie en de kosten. Als deze offerte wordt goedgekeurd volgt een contract waarin een aantal voor beide partijen belangrijke afspraken staan. Wij zullen het werk dan in uitvoering nemen per ingangsdatum contract en u heeft er geen omkijken meer naar. Ons doel is, dat telkens als u bij de zaak aankomt u tevreden bent en u kunt uw klanten of relaties met een gerust hart ontvangen in een verzorgde groene omgeving.

Deze klanten gingen u al voor: